Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Splatoon 3 krijgt een flinke lading nieuwigheden

Splatoon 3 keyart
Ook Splatoon 3 verscheen plotseling in de Nintendo Direct dankzij een update van het Squid Research Lab.

Splatoon, een van de meest recente IP’s van Nintendo krijgt komend jaar alweer een derde deel voor de Switch. Nog steeds zal Splatoon 3 gebruik maken van de 4-v-4 gevechten waar we gewend aan zijn, maar er zijn wat nieuwigheden. De nieuwe beelden tonen namelijk een aantal nieuwe wapensoorten. Zo is er nu een soort grapplehook en ook een gepantserd voertuig komt voorbij.

Naast wat multiplayer beelden zijn ook de eerste geheimzinnige beelden voor de singleplayer modus getoond. Het lijkt erop dat het leventje van de Inklings bedreigd gaat worden door zoogdieren. Zo zie je behaarde Octarian en ondervindt ook een Inkling dat lot aan het einde van de trailer. Hoe alles precies aansluit op de vorige delen is nog even afwachten helaas.