Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Shadowrun Trilogy aangekondigd tijdens de Nintendo Direct

Drie games voor de prijs van één!

Tijdens de Nintendo Direct werd de Shadowrun Trilogy aangekondigd voor de Switch. De tactische RPG games, gebaseerd op de populaire tabletop, komen ergens volgend jaar naar de Switch. De trailer kun je hieronder bekijken

Shadowrun speelt zich af in een dystopische cyberpunk toekomst, waarin magie is teruggekeerd naar de wereld. Dit heeft ervoor gezorgd dat magische fantasy wezen zijn teruggekeerd, zoals elven en trollen. Deze moeten zich nu redden in een wereld overgenomen door coöperaties, waarin de lijn tussen man en machine steeds vager wordt. De Shadowrun Trilogy bestaat uit Shadowrun Returns, Shadowrun Dragonfall – Director’s Cut en Shadowrun Hong Kong – Extended Edition. Creëer je eigen personage en ervaar intense verhalen in deze cult-tactische RPG’s.