Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo voegt N64 en Genesis toe aan Nintendo Switch Online met Expansion Pack

Nintendo Switch Online expansion
De Nintendo Direct had geen GameBoy-spellen voor Nintendo Switch Online, maar wel iets anders.

Nintendo Switch Online gaat uitgebreid worden met een duurdere variant. Door Nintendo Switch Online + Expansion Pack worden namelijk Nintendo 64 en SEGA Genesis-spellen toegevoegd. Deze toevoeging werden al langere tijd genoemd in de wandelgangen, maar zijn nu dus eindelijk officieel. Het enige nadeel? Je zult er dus meer geld voor moeten dokken. Hoeveel precies en wanneer het verschijnt is echter niet duidelijk.

Wel zijn de eerste titels onthuld. Zo verschijnen op dag één onder andere Super Mario 64, Ocarina of Time en Mario Kart 64 in het Nintendo 64 gedeelte en verschijen Sonic 2, Castlevania: Bloodlines en Phantasy Star IV bij de Genesis. Ook zullen Nintendo 64 spellen als Mario Kart 64 online met zijn vieren te spelen zijn.

De volledige lijsten zijn als volgt:

Launch Lineup Nintendo 64

 • Super Mario 64
 • The Legend of Zelda: Ocarina of Time
 • Mario Kart 64
 • Star Fox 64
 • Sin and Punishment
 • Dr. Mario 64
 • Mario Tennis 64
 • WinBack
 • Yoshi’s Story

Aankomend (meer zijn nog op komst)

 • Banjo-Kazooie
 • Pokémon Snap
 • The Legend of Zelda: Majora’s Mask
 • Kirby 64: The Crystal Shards
 • Mario Golf
 • Paper Mario
 • F-Zero X

Launch Lineup SEGA Genesis

 • Sonic the Hedgehog 2
 • Streets of Rage 2
 • Ecco the Dolphin
 • Castlevania: Bloodlines
 • Contra: Hard Corps
 • Dr. Robotnik’s Mean Bean Machine
 • Golden Axe
 • Gunstar Heroes
 • M.U.S.H.A.
 • Phantasy Star IV
 • Ristar
 • Shining Force
 • Shinobi III: Return of the Ninja Master
 • Strider

Tot slot verschijnen er nieuwe controllers. Deze controllers zijn draadloos te gebruiken en zijn replicas van de Nintendo 64 controller en de SEGA Genesis controller. Waarschijnlijk zullen ze voor €49,99 per stuk verkrijgbaar zijn in de My Nintendo Store wanneer de update uitgebracht wordt. Meer details over het nieuwe plan en de controllers volgt later.