Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Metroid Dread trailer “Sounds of Dread”

Metroid Dread Keyart
Luister naar het geluid van je angst in deze gloednieuwe trailer

We moeten nog precies twee weken wachten op de release van Metroid Dread. Om iedereen even scherp te houden heeft Nintendo tijdens de Nintendo Direct een nieuw laten zien, genaamd “Sounds of Dread.” De trailer zet de gameplay en zijn angstaanjagende vijanden eens goed in de spotlights. Je kunt hem hieronder bekijken. Metroid Dread komt op 8 oktober naar de Switch.

In Dread zal Samus afreizen naar een onbekende planneet waar ze de E.M.M.I-robots ontmoet. Deze zijn echter geen fan van de premiejager en zullen beginnen met op jou te jagen. Het spel zal weer als een klassieke Metroid spelen waardoor je dus regelmatig terug zult keren naar eerder bezochte gebieden om nieuwe paden vrij te spelen nadat je nieuwe vaardigheden hebt gekregen.