Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Laatste borden Mario Party Superstars onthuld

Mario Party Superstars keyart
Het is tijd voor een nieuwe ronde: welke vriendschap wordt als eerste vernietigd.

Op 29 oktober verschijnt de tweede Mario Party voor de Nintendo Switch. Mario party Superstars is echter geen volledig nieuwe Mario Party, maar één die de beste vijf borden van de Mario Party 1, 2 en 3 samenvoegd met de beste minigames over de gehele serie. Eerder waren er al twee borden onthuld, maar vandaag zijn de overige drie onthuld.

Naast Peach’s Birthday Cake (MP1) en Space Land (MP2) zullen Woody Woods (MP3), Yoshi’s Tropical Island (MP1) en Horror Land (MP2) de lineup voltooien. Ook zijn er Minigame-only modi. Zo is het mogelijk voor een online highscore te gaan met Survival of kun je een duo vormen in Tag Match.