Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Japanse Direct trailer Shin Megami Tensei V

De Japanse trailer bevat meer informatie dan de Europese!

Wie goed heeft opgelet zal Shin Megami Tensei V voorbij hebben zien komen in de afgelopen Nintendo Direct. De game kreeg een kort segment, waarin aangekondigd werd dat digitale pre-orders vanaf vandaag open waren. De trailer zelf was echter zeer kort, en liet vooral het hoofdpersonage zien dat door enkele gebieden liep. Nou blijkt het dat de Japanse Nintendo Direct een veel langere trailer had. Naast dezelfde snippets als de Europese direct bevat deze gameplay, gevechten en zelfs een aantal personages. Hoewel hij in het Japans is, is hij zeker de moeite waard voor iedereen die op deze game zit te wachten! Je kunt hem hieronder bekijken. Shin Megami Tensei V verschijnt op 11 november op de Switch.

Shin Megami Tensei V is het nieuwste deel binnen de geprezen Shin Megami Tensei-RPG-serie. In de game speel je als student die nieuwe krachten moet gebruiken om zich door een woestenij vol demonen te vechten met een command-based vechtsysteem. Dit keer kunnen demonen ook je bondgenoten worden door met ze te onderhandelen en ze te overtuigen met jou mee te vechten.