Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Disco Elysium: The Final Cut krijgt release datum

Ga jij deze prijswinnende game op je Switch spelen?

Het heeft eindelijk geduurd, maar Disco Elysium: The Final Cut heeft eindelijk een release datum gekregen. Het werd vorig jaar al duidelijk dat de game naar de Switch zou komen, maar terwijl de game wel op andere platformen verscheen bleef de Switch versie uit. Daar is nu verandering in gekomen. Tijdens de Nintendo Direct werd bekend gemaakt dat de game op 12 oktober te downloaden is in de eShop. Een fysieke release staat gepland voor begin volgend jaar.

Disco Elysium is een zeer goed ontvangen open wereld RPG. In de game ben je een detective met een uniek vaardigheidssysteem en ondervraag je vele personages, los je moorden op of neem steekpenningen aan. Je kunt een grote held worden, of een vreselijke slechterik.