Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

DELTARUNE Chapter 2 is nu te spelen op de Switch

Een lange tijd bleef het stil rondom DELTARUNE, maar nu is het zover. Chapter 2 is vanaf vandaag te spelen op de Nintendo Switch.

Twee jaar geleden werd DELTARUNE Chapter 1 uitgebracht. Hierna bleef het een lange tijd stil over de rest van de hoofdstukken, tot vorige week donderdag bekend werd gemaakt dat Chapter 2 afgelopen vrijdag zou verschijnen. Een Switch-versie bleef echter uit, tot vannacht.

Vannacht is namelijk DELTARUNE Chapter 2 voor de Switch verschenen. Je kunt het tweede hoofdstuk krijgen door de versie van Chapter 1 te updaten. Waar het eerst nog de bedoeling was dat iedereen voor Chapter 2 moest betalen, heeft ontwikkelaar Toby Fox besloten om dit hoofdstuk toch nog gratis aan iedereen te geven. Dit houdt dus wel in dat de komende drie hoofdstukken wel betaald zullen worden. Een prijs hiervoor is nog niet bekend, maar het zal wel meer kosten dan UNDERTALE.