Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bayonetta 3 na bijna vier jaar eindelijk in actie

Bayonetta 3 Artwork
Het is geen grap, eindelijk zijn er gameplay beelden van Bayonetta 3 verschenen. Ook is het jaar bekend.

Spoel even terug naar 2017, de Switch is nog geen jaar verschenen en Nintendo’s Reggie Fils-Aime komt op om een aankondiging te doen… Het is Bayonetta 3, ook deze titel in de franchise zou weer door Nintendo uitgegeven worden. Daarna was het stil. Net als de Avatar verdween het spel van het toneel en werd er vaak gedacht dat het niet meer zou verschijnen. Tot vandaag.

Tijdens de Direct van vandaag sloot Nintendo af met de allereerste trailer voor het spel. De trailer liet niet alleen cutscenes zien, maar ook directe gameplay van het derde deel. Zo was er uitgebreid te zien dat Bayonetta een nieuw uiterlijk heeft en dat er nieuwe mechanics in het spel zitten. Zo is het mogelijk om demonen direct te besturen.

Tot slot onthulde de trailer dat Bayonetta 3 komend jaar (2022) verschijnt. Meer informatie wordt later onthuld.