Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Actraiser Renaissance tijdens Direct aangekondigd, nu beschikbaar!

Altijd leuk die onaangekondigd releases!

Actraiser is een game die oorspronkelijk alweer uit 1990 komt, waar het toentertijd uitkwam voor de SNES. Hoog tijd voor een Remake, zal Square Enix gedacht hebben, aangezien de game nu is aangekondigd voor de Nintendo Switch. In deze vernieuwde versie zijn de 2D graphics compleet geremastered in HD en heeft de game 15 nieuwe muziek nummers, naast verbeterde oude muziek. Je hoeft daarnaast niet lang te wachten op een release, aangezien de game meteen beschikbaar is in de Switch eShop. De trailer kun je hieronder bekijken.

Actraiser Renaissance combineert de actie van een 2D platforming game met een city-building simulator. Bevecht sterke monsters om stukken land te bevrijden, waarna je de mensen helpt daar te settelen. Zorg ervoor dat mensen de ruimte hebben om te bouwen door het land te veranderen, en help daarna monsters verjagen die de dorpen komen aanvallen. Er zitten daarnaast vele nieuwe verhalen en gevechten in deze Remake.