Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Miss Kobayashi’s Dragon Maid krijgt volgend jaar een game

Chu Chu Yeah!

In de lente van 2022 zal de eerste game rondom de populaire manga- en animeserie Miss Kobayashi’s Dragon Maid verschijnen, waarvan recentelijk seizoen 2 is afgelopen. In de show draait het om een meisje genaamd Kobayashi die in een dronken bui een draak genaamd Tohru uitnodigt om bij haar thuis langs te komen. Tohru komt de volgende dag uiteraard langs in een menselijke vorm en vanaf dan maken ze het ene na het andere komische geval mee. De game is echter een shoot ‘em up met Tohru in de hoofdrol. Er is nog niet veel bekendgemaakt maar wel kunnen fans genieten van verschillende personages uit de show. Het spel zal in de lente verschijnen. Bekijk hier de (Japanse) website.