Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Metroid Dread-amiibo komen iets later uit dan gepland

Hoewel de amiibo iets vertraging hebben, komen de Switch OLED en Metroid Dread nog steeds op 8 oktober uit.

8 oktober zou een grote dag worden qua releases van Nintendo. Niet alleen de Nintendo Switch OLED zou deze dag uitkomen, maar ook Metroid Dread, de special edition van deze game en twee amiibo. Voor één van deze producten is er slecht nieuws.

Nintendo heeft bekendgemaakt dat de Metroid Dread-amiibo namelijk bijna een maand later uit zullen komen in Europa. De reden hiervoor zijn onvoorziene vertragingen bij bij de verzending. De releasedate van deze amiibo is nu verschoven van 8 oktober naar 5 november. Wel zullen de Nintendo Switch OLED, Metroid Dread en de special edition van deze game nog op 8 oktober uitkomen.