Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Disney kondigt Disney Classic Games Collection aan voor de Nintendo Switch

A blast from the past komt eraan! Speel een collectie van klassieke Disney-titels op je Nintendo Switch!

Ooit weer terug willen duiken in de klassieke games van Disney? Dan heb ik goed nieuws voor je! Disney heeft namelijk een collectie aangekondigd voor de Nintendo Switch waarin je een hele reeks aan klassiekers kunt spelen. Zo kun je twee versies van Aladdin, Jungle Book en de Lion King spelen. Dit is nog niet alles, deze collectie heeft ook nog een aantal nieuwe modi naast de normale modus. Zo kun je in Watch Mode meteen naar elk gedeelte van het spel gaan, geen frustrerende obstakels meer dus! Verder heeft het spel een Rewind-functie waarin je de tijd terug kunt spoelen. Was je ver in het level maar mis je net dat ene platform? Geen zorgen! Je kunt gemakkelijk de tijd terugdraaien en het opnieuw proberen.

De collectie geeft je ook nog enkele visuele opties, waarin je filters over het scherm heen kunt zetten. Speel je voor de nostalgie? Dan is de klassieke filter wellicht wel iets voor je! Natuurlijk zijn de spellen op visueel gebied ook erop vooruitgegaan. Zo kun je de aspect ratio zelf aanpassen en kun je graphics in 1080p bewonderen.

Bekijk de trailer van DIsney Classic Games Collection hieronder: