Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Nintendo Direct aangekondigd

In de nacht van 23 op 24 september kunnen we weer 40 minuten lang genieten van een nieuwe presentatie!

Afgelopen tijd waren er weer vele geruchten te lezen op het internet dat er mogelijk in de maand september weer een nieuwe Nintendo Direct zou komen. Hoewel het zoals gewoonlijk waarschijnlijk ging om speculatie, heeft Nintendo vandaag daadwerkelijk aangekondigd dat we binnenkort weer met z’n alle kunnen genieten van een nieuwe Nintendo Direct. De presentatie zal namelijk in de nacht van 23 op 24 september om 00:00 uur plaatsvinden. Daarnaast heeft Nintendo ook meteen bekendgemaakt dat deze Nintendo Direct maar liefst 40 minuten zal gaan duren en dat de presentatie voornamelijk is gericht op spellen die deze winter nog op Nintendo’s hybride console zullen verschijnen.

Ben je benieuwd geworden naar de officiële aankondiging? Bekijk dan het onderstaande Twitterbericht van Nintendo Nederland.

Welke spellen zie jij graag voorbijkomen tijdens aankomende Nintendo Direct? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!