Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Lil Gator Game komt volgend jaar naar de Nintendo Switch

Ga volgend jaar op avontuur met een kleine schattige krokodil.

Vandaag hebben uitgever Playtonic en ontwikkelaar MegaWobble bekendgemaakt dat Lil Gator Game naar Nintendo’s hybride console gaat komen. Helaas laat een exacte releasedatum nog even op zich wachten, maar er is al wel aangekondigd dat het avonturenspel ergens in 2022 zal verschijnen. Ook is er alvast een trailer naar buiten gebracht, welke je onderaan dit artikel kunt bekijken.

In Lil Gator Game ga je op avontuur met een kleine schattige krokodil die kan klimmen, springen en glijden. Samen met deze alligator verken je een eiland waar verschillende opdrachten op je staan te wachten en waar je vele vrienden kunt maken. Verder kun je objecten en materialen verzamelen en natuurlijk ook genieten van de prachtige omgeving.