Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Verhaal gedreven adventure game Teacup komt naar de Switch

Verzamel thee voor een theekransje in deze vrolijke verhalen game.

Ontwikkelaar Smarto club en uitgever Whitethorn Games hebben aangekondigd dat Teacup volgende week naar de Switch komt. De game, die tegelijkertijd op andere platforms verschijnt, staat gepland voor 23 september. De datum werd bekend gemaakt door middel van een trailer, welke je hieronder kunt bekijken.

Teacup is een korte verhaal gedreven avonturen game, waarin jij de rol aanneemt van Teacup. Teacup is een verlegen jonge kikker, die houdt van thee drinken en lezen. De dag voor ze een theekransje organiseert voor haar vrienden komt ze er echter achter dat ze geen thee meer in huis heeft. Er zit dan ook niets anders op dan naar buiten te gaan, en naar de benodigde kruiden in het bos te zoeken.