Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake onderweg naar de Switch

Help jij SpongeBob en Patrick met hun vrienden bevrijden uit de Wishworlds?

De laatste tijd duiken de SpongeBob SquarePants spellen in een hoog tempo op. Zo verscheen afgelopen jaar SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom en eerder dit jaar verscheen SpongeBob: Krusty Cook-Off. Ook komt Nickelodeon All-Star Brawl op 5 oktober uit, waar SpongeBob als speelbaar personage in zit. Dit is echter nog niet alles; THQ Nordic heeft namelijk bekendgemaakt dat er nog een SpongeBob game aankomt.

Binnenkort zal SpongeBob SquarePants namelijk uitkomen voor onder andere de Nintendo Switch. In deze game krijgen SpongeBob en Patrick een flacon vol zeemeermintranen. Deze zeemeermintranen zouden de wensen van iedereen met een zuiver hart moeten vervullen. Echter kan dit natuurlijk niet goed gaan bij dit duo; Bikini Bottom wordt geplaagd door Cosmic Jelly en overal openen portalen naar Wishworlds. Kun jij je vrienden redden?

In SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake kun je afreizen naar 7 unieke Wishworlds, 30 verschillende outfits aantrekken en genieten van 101 muzieknummers van de animatieserie, waaronder Sweet Victory. Daarnaast kun je al je favoriete personages ontmoeten die zijn ingesproken door de originele (Engelstalige) stemacteuren. Een releasedatum voor deze game is nog niet bekend, maar hij zal binnenkort uitkomen voor de Nintendo Switch, PlayStation- en Xbox-consoles en pc. De aankondigingstrailer is hieronder alvast te bekijken.