Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Eerste echte beelden van de Switch OLED beginnen langzaam op te duiken

Is hij het kopen waard of is hij toch niet zo mooi in het echt?

Nintendo Tokyo heeft al enkele Switch OLED consoles beschikbaar voor bezoekers om te aanschouwen. Enkele bezoekers zagen dit als de perfecte kans om wat mooie foto’s te maken van het nieuwe Switch-model. De Nintendo Switch OLED heeft een zeven inch OLED-scherm, aanpasbare stand en een dock met een bekabelde LAN-poort. Verder heeft het apparaat 64GB aan intern geheugen en heeft het betere audio dan het ”normale” Switch-model. De Joy-Con zijn echter niet veranderd en zullen dus dezelfde Joy-Con gebruiken die je momenteel ook op je reguliere Switch gebruikt. Je hoeft dus niet gloednieuwe controllers te kopen.

De Switch OLED zal op 8 oktober beschikbaar zijn, dezelfde datum waarop de legendarische Metroid Dread zal uitkomen. Wat een feest! Dit nieuwe model zal 380 euro gaan kosten, waarbij de prijs van het normale model een stukje omlaag gaat naar 285 euro. Dit is dus de beste tijd om een Nintendo Switch voor jezelf te kopen, waar wacht je op? Alle foto’s die momenteel beschikbaar zijn van de Switch OLED vind je natuurlijk hieronder:

Veel dank aan Twitter-gebruikers cvxfreak en bunnagashi voor de foto’s!