Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Launch trailer viert release Eastward

Ontdek een vervallen continent en voorkom het einde van de wereld

Uitgever Chucklefish en ontwikkelaar Pixpil hebben een nieuwe trailer van Eastward online gezet, om de release hiervan te vieren. Wie nog twijfelt over deze langverwachte adventure game kan de trailer hieronder bekijken, waarin de game nog even van zijn beste kant wordt laten zien. Eastward is vanaf nu beschikbaar op de Nintendo Switch.

Het verhaal van Eastward gaat over een maatschappij die aan het instorten is. De populatie bereikt een dieptepunt en de wereld is langzaam aan het vergaan. John, een hardwerkende mijnmedewerker ontdekt op een dag een jong meisje genaamd Sam. Zij zit diep onder de grond verstopt in een geheim onderkomen. Wanneer hij haar bevrijd vluchten ze samen de stad uit, om samen niet alleen meer over haar achtergrond te ontdekken, maar ook waarom de wereld aan het vergaan is.