Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Death’s Gambit: Afterlife krijgt release datum

Deze veelgeprezen 2D metroidvania komt binnenkort naar de Switch

Afgelopen zomer is Death’s Gambit: Afterlife tijdens de IGN Summer of Gaming aangekondigd voor de Nintendo Switch. Deze veelgeprezen 2D metroidvania zou een vernieuwde versie krijgen en deze versie zou ook op de Switch verschijnen. Nu heeft het even geduurd, maar een release datum hiervoor is eindelijk bekend. Death’s Gambit: Afterlife komt op 30 september naar de Switch. De trailer waarin dit werd aangekondigd kun je hieronder bekijken.

In deze 2D platformer speel jij als Sorun, een ridder die door Death weer tot leven is gewekt met als doel de bron van onsterfelijkheid te vernietigen. Tijdens je avontuur neem je het dan ook op tegen monsters en andere ondoden. Naast veel platform actie bevat Death’s Gambit: Afterlife ook de nodige RPG-elementen. Deze vernieuwde versie bevat naast 10 nieuwe levels en 6 nieuwe eindbazen ook vele nieuwe wapens, talents en meerdere eindes.