Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gebruik vanaf nu Bluetooth-apparaten op de Switch

Switch OLED
Altijd al je draadloze oortjes willen gebruiken op de Switch? Het kan vanaf nu.

Het heeft even geduurd, maar Nintendo heeft eindelijk ondersteuning voor Bluetooth-headsets toegevoegd aan de Nintendo Switch. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is de Switch, de nieuwste Switch-firmware en een Bluetooth-apparaat.

De mogelijkheid om zulke oortjes te gebruiken is perfect wanneer je onderweg bent of geen geluid mag maken, maar het heeft helaas wel enkele beperkingen. Zo kun je maximaal twee draadloze controllers gebruiken wanneer Bluetooth is verbonden en zal lokale communicatie de Bluetooth-verbinding verbreken.

Bovendien werken microfoons niet en kunnen sommige apparaten vertraging op de audio leveren. Voor alle details over hoe je een apparaat verbindt of verwijderd ga je naar deze site van Nintendo Nederland