Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

YouTubers Life 2 komt er aan – nieuwe trailer en releasedatum

Wordt weer een populaire YouTuber en verken de stad!

In 2018 kwam YouTubers Life OMG editie naar de Nintendo Switch, het is dus hoog tijd voor zijn opvolger. Uitgeverij Raiser Games en ontwikkelaar Uplay Online hebben vandaag een nieuwe trailer en de releasedatum bekend gemaakt voor dit sims-achtige spelletje.

In YouTubers Life is het de bedoeling om jouw leven op te bouwen door het maken van YouTube filmpjes, je kan ook naar school en door werk kan je geld verdienen om meer spullen te kopen voor het maken van jouw filmpjes. Per filmpje krijg je te zien of het een top of flop is geworden en op den duur zie je jouw kanaal groeien en kan je er zelfs geld mee verdienen! In het tweede deel van dit succesvolle simulatiespel ontsnap je jouw slaapkamer om de stad te gaan ontdekken. Zo kan je andere YouTubers ontmoeten, winkels bezoeken en meedoen met activiteiten. Ook is het mogelijk een drone jou te laten volgen voor het maken van de tofste blogs en is het mogelijk om verschillende sociale media te gebruiken.

19 oktober mogen we van dit vervolg gaan genieten, ben jij er al klaar voor?