Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Verschillende LEGO Super Mario-sets gaan uit de handel

Binnenkort zullen uitbreidingsset Whomps lavafort en power-uppakket: Bouw-Mario niet meer te koop zijn.

Vorig jaar werd het LEGO Super Mario-assortiment onthuld. Met de LEGO Super Mario-sets kun je Super Mario op een compleet nieuwe manier ervaren. Je kunt jouw eigen parcours van LEGO maken en vervolgens kun je met het LEGO Mario-figuur het parcours afgaan. Tegelijkertijd met de LEGO Super Mario-sets, kwam ook de LEGO NES-set uit. Na deze eerste reeks, zijn er nog diverse sets uitgekomen. Afgelopen week is er zelfs een nieuwe Super Mario 64 LEGO-set aangekondigd.

Als er zoveel sets zijn, betekent het natuurlijk ook dat er sets uit de handel worden genomen. Op de LEGO-website is nu ook bevestigd dat er drie sets uit de handel gaan. Het gaat hierbij om de uitbreidingsset Whomps lavafort en het power-uppakket: Bouw-Mario. Mocht je één van deze sets nog willen, kun je ze op dit moment nog kopen. De uitbreidingsset heeft op dit moment ook nog een korting van 15% in de LEGO-winkel.