Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Switch-versie NBA 2K22 krijgt trailer

De nieuwste NBA 2K-titel is nu verkrijgbaar op de Nintendo Switch.

Basketbal-fans kunnen sinds gisteren aan de slag met het nieuwste deel in de NBA 2K-serie, ontwikkeld door Visual Concepts. Het vorige deel werd ook op de Nintendo Switch al gezien als een ijzersterke sportgame door zijn story mode, een solide MyTeam-modus en een fenomenale presentatie. In deze game kun je je speler(s) steeds beter laten worden en jouw gamekarakter trainen om jezelf omhoog te werken naar de NBA.

De 2022-versie van de game borduurt voort op het vorige deel en in onderstaande trailer kun je ontdekken wat jou te wachten staat met de Nintendo Switch-versie. NBA 2K2 is vanaf nu zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar voor onder andere de Nintendo Switch.