Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Winnaars Mickey Storm and the Cursed Mask bekend

mickey storm
Ben jij een van de twee gelukkige winnaars?

Onlangs verscheen het nieuwe platformavontuur Mickey Storm and the Cursed Mask voor de Nintendo Switch en in samenwerking met Lion Castle Entertainment mochten wij 2 exemplaren van deze gloedgame verloten! In deze platformer moet jij Mickey helpen om zijn ouders te bevrijden van de kwaadaardige Dr. Fisher in een vervloekt waterpark. Mickey Storm and the Cursed Mask is gemaakt omdat de uitgever wat wilden doen voor de kids die niet op vakantie kunnen vanwege COVID. Daarom hebben ze de game voor een vriendelijke prijs van 14,99 euro uitgebracht. Daarnaast doneren ze 5% van alle inkomsten aan hun liefdadigheidspartner War Child, om diegenen te helpen die echt niets hebben.

Heb jij meegedaan met de prijsvraag? Kijk dan snel of jij één van de twee winnaars bent geworden. Namens heel Daily Nintendo feliciteren we:

De prijs wordt zeer binnenkort toegestuurd. Veel plezier met deze toffe prijs!