Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Lost in Random krijgt Switch gameplay

Een duistere twist op het klassieke sprookje Alice in Wonderland.

Lost in Random is een spel met als middelpunt een duistere dobbelsteen. Het spel geeft een gothic draai aan de normaal vrolijke sprookjesformule. Het verhaal speelt zich af in het rijk van Random, waarbij de toekomst wordt bepaald door een duistere dobbelsteen. Onder de begeleiding van een zeer kwaadaardige koningin moet het rijk onder deze bizar slechte omstandigheden overleven. In het spel stap je in de schoenen van een meisje genaamd Even. Even wilt graag haar zus redden van de duistere omstandigheden waarin ze zich verkeert. Samen met haar partner, Dicey, gaat ze op een lang en duister avontuur in het rijk Random. Kun jij de zus van Even redden en het duistere wonderland overleven?

Bekijk de gameplaybeelden hieronder:

Je hoeft niet lang te wachten om het rijk van Random in te duiken, het spel is nu al te spelen! Lijkt het spel je wel interessant en wil je meer info? Dan kun je hier de officiële website bezoeken.