Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Beleef Super Mario 64 binnenkort met LEGO

Super Mario 64 LEGO
De Nintendo en LEGO samenwerking gaat verder met een compleet nieuw product.

Sinds dat Nintendo en LEGO zijn gaan samenwerken zijn er al vele sets uitgegeven. Van de NES tot Bowser’s Castle en van Mario tot Luigi. Deze sets hadden allemaal interactie met elkaar op een bepaalde manier. Nu komt daar weer een nieuw element bij.

Met de ?-Block zul je terug kunnen keren naar de wereld van Super Mario 64. De uitbreiding die vanaf 1 oktober te koop is voor €169,99 bestaat uit een uitklapbare versie van het bekende ?-blok. Door het product uit te klappen is het mogelijk om verschillende gebieden uit het spel in miniatuurvorm te bekijken. Waaronder Peach’s Castle en Bob-omb Battlefield.

Hoewel alles enorm klein is bevat het enorm veel details. Zo zijn King Bob-omb, Chain Chomp en de kanonnen terug te zien in Bob-omb Battlefield. Voor extra speelplezier kun je het combineren met Mario of Luigi voor interactieve elementen zoals verborgen sterren en reacties.