Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

A Juggler’s Tale krijgt release datum en nieuwe trailer

Deze veelgeprezen 3D-sidescroller komt deze maand nog naar de Switch

Uitgever Mixtvision Games en ontwikkelaar Kaleidoscube hebben de release datum bekend gemaakt van A Juggler’s Tale, hun aankomende 3D side-scrolling game. De game werd in maart 2020 aangekondigd voor de Switch, maar een release datum bleef lange tijd uit. Daar is nu eindelijk verandering in gekomen, aangezien de game gepland staat voor 29 september. Deze datum werd bekend gemaakt door middel van een nieuwe trailer, waarin tevens ook nieuwe gameplay beelden te zien zijn. Deze trailer kun je hieronder bekijken.

A Juggler’s Tale kruipen we in de huid van marionet Abby, die gedwongen wordt om in het circus op te treden. Ze verlangt echter naar vrijheid. Daarom besluit ze te vluchten en de sprookjesachtige – maar niet ongevaarlijke – wereld te ontdekken. Al snel beseft ze alleen dat het niet zo eenvoudig is om zelf de touwtjes in handen te hebben. Help jij Abby om vrij te zijn?