Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon De Film: Geheimen van de Jungle komende maand in premiere op Netflix

Pokémon the movie secrets of the jungle keyart
Ga op reis met Zarude en Celebi in de nieuwste Pokémon Film

Pokémon films gaan al een enorm lange tijd mee, maar ze verschijnen eigenlijk nooit meer in de bioscoop. Toch zal bijna de hele wereld tegelijk kennismaken met de aankomende film van Pokémon. De 23ste animatiefilm in de franchise verschijnt namelijk wereldwijd op 8 oktober. Iedereen met Netflix kan vanaf dat moment de film bekijken (afgezien van Korea, China en Japan).

In Pokémon de Film: Geheimen van de Jungle (Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle in de meeste andere gebieden) zal vooral draaien om de mythische Pokémon Zarude en een Shiny Celebi. Zarude leeft normaal in een troep, maar een enkele Zarude heeft zich afgesplitst en het mensenkind Koko opgevoed. Het bos waarin ze leven wordt echter bedreigd, maar gelukkig zijn Ash en Pikachu in de buurt om te helpen.

De eerste Nederlandse trailer is vanaf nu te bekijken en geeft alvast een glimps op wat kijkers kunnen verwachten. Ook zijn er twee speciale nummers van Cyn te horen. Cyn is een van de P25 Music artiesten en heeft voor deze film twee nieuwe nummers gemaakt en eerder verscheen al het nummer Wonderful van haar ter ere van de Red EP.