Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Probeer Daemon X Machina voor een week lang gratis uit met Games Op Proef

Er wacht binnenkort weer een nieuw spelletje op jou!

Zo nu en dan geeft Nintendo alle Nintendo Switch Online-leden de mogelijkheid om bepaalde spellen tijdelijk gratis uit te proberen. Voorheen hebben gamers onder andere al aan de slag kunnen gaan met Fuser, Overcooked 2 en zelfs Mario Tennis Aces, maar binnenkort is het de beurt aan een nieuwe titel. Vandaag is er namelijk bekendgemaakt dat Switch-bezitters vanaf 13 september om 10:00 uur tot 19 september 23:59 uur gratis de volledige game Daemon X Machine mogen spelen.

Mocht je momenteel geen Nintendo Switch Online-lidmaatschap hebben, kun je alsnog gebruik maken van deze te geweldige actie. Het is namelijk mogelijk om voor één keer een gratis zevendaagse proefperiode te activeren, waardoor elke speler de kans krijgt om te genieten van Daemon X Machina.

Mocht je benieuwd zijn naar het officiële Twitterbericht van Nintendo Nederland, bekijk dan het onderstaande bericht.

Ben jij van plan Daemon X Machina een kans te geven en van deze actie te profiteren? Laat het ons weten in de reacties, we zijn benieuwd!