Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

THQ Nordic kondigt digital showcase aan voor 17 september

Waarmee gaat THQ ons later deze maand verrassen?

THQ Nordic heeft via twitter bekendgemaakt dat ze op 17 september een digital showcase zullen uitzenden om hun 10 jarig bestaan te vieren. Tijdens deze digital showcase zal THQ Nordic niet alleen nieuwe informatie delen over reeds aangekondigde games, er zullen ook maar liefst zes nieuwe titels worden aangekondigd. Wat we precies mogen verwachten blijft nog even een verrassing, maar het bedrijf maakt ons wel alvast enthousiast door te hinten naar de terugkeer van legendarische series en vervolgen op bekende populaire titels.

De THQ Nordic digital showcase zal worden uitgezonden op 17 september om 19:00 uur Nederlandse tijd. Geoff Keighly, die je wellicht kent van onder andere de Game Awards, zal de digital showcase presenteren. Wij zijn in elk geval erg benieuwd wat THQ Nordic voor ons in petto heeft!