Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Stardew Valley krijgt wellicht geen grote updates meer

Zou dit het einde van Stardew Valley kunnen betekenen? Met maar liefst 5 grote updates dreigen de deuren van Stardew Valley op slot te gaan

Eric Brone, de maker van Stardew Valley, heeft aangegeven dat hij momenteel vooral gefocust is op zijn volgende project. Tijdens de Stardew Valley Cup die gister gehouden werd, beantwoorde hij een paar vragen van fans. Een van de vragen was of Stardew Valley nog veel updates zou ontvangen na de 1.5 update. Eric zijn antwoord daarop was dat hij het niet zeker wist. Hij wilde zich vooral op zijn nieuwe game focussen en Stardew Valley momenteel laten voor wat het was. Zelf weet hij niet zeker of er ooit nog een grote update voor Stardew Valley zal komen. Er is nog hoop, aangezien hij het niet helemaal wilt uitsluiten.

Eric werkt al tien hele jaren aan Stardew Valley en niemand zou het hem kwalijk nemen als hij de deuren van Stardew Valley zou sluiten. Vooral met de 1.5 update zijn er weer een heleboel nieuwe functies en assets toegevoegd aan het spel. Het meest opvallende aan deze grote updates is dat ze helemaal gratis zijn. Eric heeft de spelers tenslotte al meer dan genoeg gegeven in de afgelopen tien jaar.

Eric Brone zijn nieuwe spel zal binnenkort aangekondigd worden en zal een top-down pixelgame zijn. Ook zal dit nieuwe spel de atmosfeer van Stardew Valley proberen te behouden. Wel is het geen nieuw boerderij-simulatie-spel zoals Stardew Valley. Welk genre hij voor dit spel kiest en andere details van het spel zijn nog niet bekend.

Heb jij Stardew Valley al gekocht? Wat vind je van het feit dat de updates eventueel gaan stoppen van Stardew Valley? Laat het ons weten in de reacties hieronder!