Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Switch-beelden Crysis 2 Remastered

Crysis Remastered Trilogy keyart
Hoe oogt de Switch-versie vergeleken met de PS3-versie?

Vorig jaar verscheen Crysis Remastered voor de Nintendo Switch en andere platformen. Eerder dit jaar heeft Crytek ook officieel aangekondigd dat ook de vervolgen een remaster krijgen. Vanaf dit najaar zullen de spellen verkrijgbaar zijn voor PlayStation, Xbox, PC en de Nintendo Switch. Voor de Nintendo Switch zullen de delen los worden uitgbracht. Digital Foundry kreeg alvast de kans om met Crysis 2 aan de slag te gaan en de nieuwe gameplaybeelden kun je hieronder bekijken. In de video wordt de Nintendo Switch-versie vergeleken met de PS3-versie.

Kijk jij er naar uit om de Crysis-titels op de Nintendo Switch te spelen? Laat het ons hieronder weten!