Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dit zijn Nintendo’s hoogtepunten van augustus

Nintendo Monthly Rewind
Van Pokémon aankondigingen tot een Indie World Showcase met verschillende surprise releases. Bekijk hier Nintendo's hoogtepunten van augustus.

Sinds eind vorig jaar heeft Nintendo Nintendo Monthly Rewind geïntroduceerd. Aan het begin van elke maand verschijnt er een nieuwe video met alle hoogtepunten die de maand daarvoor zijn aangekondigd. Aangezien september net is begonnen, is de Nintendo Monthly Rewind van augustus nu beschikbaar.

Afgelopen maand zijn er behoorlijk wat dingen aangekondigd. Allereerst vond er een nieuwe Pokémon Presents plaats, waarin we nieuwe informatie hebben gekregen over Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl, Pokémon Legends Arceus en is er een speciale Pokémon Switch Lite aangekondigd. Ook heeft Mario Golf: Super Rush een update gehad waardoor een nieuw personage, een nieuwe baan en zelfs een nieuwe spelstand zijn toegevoegd. Natuurlijk hadden we ook nog een Indie World aan het begin van de maand, waarin een releasedatum voor Eastward is aangekondigd en onder andere Garden Story en Islanders: Console Edition een surprise release kregen.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog een aantal aankondigingen gedaan en zijn er nog een aantal spellen uitgekomen. Voor het volledige overzicht kun je de Monthly Rewind van augustus hieronder bekijken.