Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Azure Striker Gunvolt 3 gepland voor zomer 2022

Inti Creates gaf tijdens het BitSummit een update over de release datum.

De release datum van Azure Striker Gunvolt 3 is geüpdatet. Begin dit jaar werd tijdens de New Game+ Expo bekend gemaakt dat de game in 2022 uit komt, maar wanneer precies was niet helemaal duidelijk. En alhoewel we het nog steeds niet precies weten gaf Inti Creates tijdens BitSummit vandaag wel een kleinere tijdsframe. De game staat gepland voor de zomer van 2022. Dat niet alleen, de video waarin dit bekend werd gemaakt bevatte ook een nieuwe game mechanic. Het gaat hier om de “Warp Slash” een move waarmee de speler een vijand kan verslaan die zich waar dan ook op het scherm bevind, mits hij van te voren is getagd. De video kun je hieronder bekijken.

Net zoals de andere delen uit de series zal Azure Striker Gunvolt 3 titelpersonage Gunvolt bevatten. Daarnaast wordt ook een nieuw personage genaamd Kirin geïntroduceerd. Kirin gebruikt een Katana in gevechten.