Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nickelodeon All-Star Brawl krijgt releasedatum

Nog maar iets meer dan een maand voor de release!

Nickelodeon All-Star Brawl werd in juli dit jaar aangekondigd voor onder andere de Nintendo Switch. We wisten al dat de game ergens dit jaar nog zou verschijnen, maar inmiddels lijkt ook de exacte releasedatum bekend te zijn geworden. Nickelodeon All-Star Brawl lijkt namelijk op 5 oktober dit jaar verschijnen. Dat blijkt uit de nieuw vermelde datum in de Nintendo Switch eShop. Volgens de informatie zou de game zo’n 2,9 GB groot zijn.

Komt het principe van Nickelodeon All-Star Brawl je wat bekend voor? Dat zou zomaar kunnen! Nickelodeon All-Star Brawl is in feite Nickelodeons variant op Nintendo’s populaire Smash Bros.-serie. In tweedimensionale stages vecht je met jouw favoriete tekenfilmhelden.

Nickelodeon All-Star Brawl komt zowel digitaal als fysiek naar de Nintendo Switch. Lijkt Nickelodeon All-Star Brawl jou een leuke aankomende game of juist niet? Laat het ons hieronder weten.