Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Monolith Soft kondigt website onderhoud aan – Xenoblade 3 op komst?

xenoblade chronicles
De geruchten over Xenoblade 3 laaien weer op.

Volgens de geruchten die onlangs voorbij kwamen is Xenoblade Chronicles 3 momenteel al een tijdje in ontwikkeling én zou de ontwikkeling ervan bovendien ook al vrij vergevorderd zijn. Het spel zou mogelijk al voor het eind van dit jaar officieel aangekondigd gaan worden voor de Nintendo Switch. De geruchten worden nu versterkt doordat Monolith Soft heeft aangekondigd dat er onderhoud gepleegd wordt hun website op 8 september aanstaande. Dit soort aankondigingen worden doorgaans niet gedaan, waardoor de eerdere geruchten over Xenoblade 3 weer worden aangewakkerd.

Nadat eerder journalist Imran Kahn al beweerde dat Xenoblade 3 nog dit jaar wordt aangekondigd én stemacteur Jenna Coleman ook al hintte naar de komst van een derde deel, zou het natuurlijk zo kunnen zijn dat het aankomende website onderhoud hier iets mee te maken heeft. Er wordt dan ook volop gespeculeerd over de mogelijke aankondiging van de game tijdens een Nintendo Direct in september. Vooralsnog is niets officieel aangekondigd en moeten we alle geruchten nog wél met de bekende korrel zout nemen. Maar dromen dat mag, toch?