Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon Trading Card Game voegt een nieuwe gevechtsstijl toe in de Fusion Strike-uitbreiding

Fusion Strike Keyart
Een nieuwe vechtstijl arriveert dit najaar in het Pokémon Trading Card Game

Eerder deze week verscheen de Evolving Skies-uitbreiding die een focus legde op Dragon-types en op Eeveelutions. Een nieuwe uitbreiding is echter alweer aangekondigd en verschijnt over iets meer dan twee maanden. De nieuwe uitbreiding lanceert namelijk wereldwijd op 12 november. Ook verschijnen er op 30 oktober bij bepaalde winkels al Build & Battle boxes. Hier zitten vier boosterpacks in, 23 extra kaarten uit voorgaande series en één kaart met een alternatieve afbeelding.

Met Fusion Strike wordt er na Rapid Strike en Single Strike een derde Strike toegevoegd. Kaarten met een Rapid, Single of Fusion Strike notering hebben een speciale vaardigheid die bij hun type strike past. Zo zijn de Fusion Strike Pokémon gefocused op teamwork en hebben vaak baat bij meer Fusion Strike kaarten op het veld. Ook zullen Trainer-kaarten en Energy-kaarten Fusion Strike noteringen kunnen ontvangen.

Fusion Strike zal verkrijgbaar worden met in de volgende verpakkingen booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties. Het bevat 25 Fusion Strike-kaarten, zoals Mew VMAX. Daarnaast kunnen Trainers met de volgende kaarten verwachten:

·   20 Pokémon V en 13 full-art Pokémon V

·   8 Pokémon VMAX

·   20 Trainer-kaarten en 7 full-art Supporter-kaarten

·   1 Special Energy-kaart