Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gamescom trailer Tails of Iron

Bekijk hier de nieuwe trailer van deze pittige adventure RPG.

Uitgever United Label en ontwikkelaar Odd Bug Studio hebben een nieuwe trailer online gezet van Tails of Iron, hun aankomende handgetekende RPG. De trailer werd gisteren tijdens De Future Games Show laten zien. Heb je deze trailer gemist? Dan kun je hem hieronder op je gemakje eens terug bekijken. De game komt op 17 september naar de Switch.

Tails of Iron is een RPG-adventure game met veel pittige gevechten. Jij kruipt in de huid van Redgi de rattentroonopvolger met als doel om je eigen rijk te heroveren. Dat blijkt uiteindelijk een behoorlijk gevaarlijke klus in een bedrieglijk mooie wereld. Jij stelt een groep dappere metgezellen samen om zo de genadeloze kikkerclan voor eens en altijd te verjagen. Tails of Iron moet een diepgaand verhaal krijgen, een actievol vechtsysteem en verschillende sidequests voor meer speeluren.