Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge vertraagd naar volgend jaar

Als zoethoudertje is er wel een nieuw speelbaar personage aangekondigd!

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is vertraagd. De game stond gepland voor release dit jaar, maar dat gaat de game niet meer halen. In plaats daarvan zullen we nu moeten wachten tot 2022. Om dit nieuws een beetje te verzachten is er daarnaast wel een nieuw speelbaar personage aangekondigd. Naast de vier bekende turtles zal ook April O’Neil speelbaar zijn. De trailer die dit aankondigde kun je hieronder bekijken.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is een 2D sidescrolling vechtgame waarin je het op moet nemen tegen velen vijanden. Iedereen heeft daarbij zijn eigen unieke vaardigheden voor de nodige variatie in de gameplay. Zo laat ontwikkelaar Dotemu weten dat April’s wendbaarheid en snelheid haar grootste krachten zijn, waarbij haar slide kick haar helpt om snel vijanden omver te schoppen. Daarnaast staat ze altijd klaar voor de Turtles, met natuurlijk een stukje pizza.