Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

WarioWare: Get It Together! krijgt een (maffe) overzichtstrailer

WarioWare Get it Together keyart
Maffe microgames en nog véél meer!

De release van WarioWare: Get It Together! komt steeds dichterbij. Vanaf 10 september kunnen Nintendo Switch-bezitters aan de slag met deze knotsgekke game. Afgelopen week maakte Nintendo al bekend dat je nu een gratis demo kan downloaden in de eShop en vandaag is er een gloednieuwe overzichtstrailer vrijgegeven welke je hieronder kunt bewonderen.

Ook in dit nieuwste deel draait alles weer om de meest bizarre en hilarische minigames. Je zult in je eentje of met zijn tweeën verschillende microgames moeten voltooien. Dit doe je door met één van de personages de microgame te doorlopen, maar er is dit keer wél iets nieuws. Elk speelbaar personage heeft een speciale vaardigheid waardoor ze een microgame op een unieke wijze kunnen voltooien.

Benieuwd geworden naar deze knotsgekke game? Bekijk de nieuwe trailer hieronder!