Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Morgana uit Persona 5 aangekondigd voor Super Monkey Ball: Banania Mania

Morgana zal aanwezig zijn als speelbaar personage!

Een nieuw speelbaar personage is tijdens Gamescom Opening Night Live onthuld voor Super Monkey Ball: Banania Mania. Het gaat hierbij om Morgana uit Persona 5, welke je voor 4,99 euro kunt aanschaffen in de vorm van DLC. In onderstaande trailer zie je Morgana in actie.

De beelden tijdens Opening Night Live toonden daarnaast ook twaalf minigames welke aanwezig zijn in de game. Onder andere Monkey Tennis, Monkey Biljart en Monkey Soccer kwamen voorbij, welke je wellicht ook nog kent van de Gamecube-versies. Super Monkey Ball: Banana Mania zal drie verschillende remasters bevatten van de Super Monkey Ball-reeks. Zo kun je rondrollen in Super Monkey Ball, Super Monkey Ball 2 én Super Monkey Ball Deluxe. Op de Nintendo Gamecube maakte we destijds voor het eerst kennis met deze serie. De nieuwe trailer kun je hieronder bekijken.

Super Monkey Ball: Banana Mania verschijnt op 5 oktober voor de Nintendo Switch. Ga jij de game aanschaffen?