Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

PlatinumGames kondigt SuperSummer Festival aan

Nieuwe informatie over drie aankomende games op komst!

PlatinumGames heeft vandaag het SuperSummer Festival aangekondigd, een nieuw evenement waar de studio nieuwe informatie zal delen over drie aankomende games. De spellen die voorbij zullen komen zijn The Wonderful 101: Remastered, Sol Cresta en World of Demons. De eerste twee titels zullen beide naar de Nintendo Switch komen. Helaas wordt er tot nu toe niets genoemd over Bayonetta 3, een game waar veel Nintendo Switch-bezitters ongetwijfeld enorm naar uitkijken.

Het SuperSummer Festival kun je via onderstaande stream bekijken en zal op 27 augustus plaats gaan vinden. Uiteraard zal het nieuws afkomstig van de stream ook op Daily Nintendo te lezen zijn. Wij zijn in elk geval erg benieuwd wat we allemaal te horen én te zien krijgen!