Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Kart Tour voegt Kamek toe als nieuw speelbaar personage

Kamek zal een nieuw speelbaar personage worden in de nieuwe Mario Kart Tour

Kamek krijgt eindelijk zijn eigen tour, de Kamek Tour! Hierin wordt hij eindelijk een speelbaar personage in een Mario Kart-titel. Kamek was origineel gepland voor Mario Kart 64 maar is op het laatste vervangen door Wario. Gelukkig krijgt hij nu het podium wat hij verdient. Mario Kart Tour heeft nu al meer personages dan alle eerdere Mario Kart-titels, met nog geen plannen om te stoppen. Wie weet hoe groot het uiteindelijke rooster zal zijn van Mario Kart Tour?

De Kamek Tour zal na 24 augustus plaatsvinden. Heb jij de afgelopen tijd nog Mario Kart Tour gespeeld? Laat het ons weten in de reacties hieronder!