Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Crysis 3 Remastered krijgt meer interessante details

Crysis Remastered Trilogy keyart
Digital Foundry heeft wederom een titel onder een technische loep genomen. Dit keer is het de beurt aan Crysis 3 Remastered

Youtuber Digital Foundy heeft Crysis 3 Remastered onder een technische loep genomen. Zo worden de technieken, fps en resolutie allemaal belicht in zijn video. Zo heeft het spel betere anti-aliasing op de Switch dan het origineel en heeft het spel een resolutie van 900p in de docked-modus. Verder is er gebruik gemaakt van dynamische resolution scaling op de Switch en is er een Day-0-patch gepland.

Het gras is wel degelijk groener aan de andere kant, Crysis 3 Remastered heeft namelijk meer gras densiteit en betere texturen dan het origineel. Ook zijn de schaduwen in de omgevingen stevig aangepakt, deze zijn nu ook van een hogere resolutie. Daarnaast zijn er verbeteringen in de ambient occlusion, zijn er verandering in de wijze waarop de lucht gerenderd wordt en focust het spel zich op een 30 frames-per-second beleving op de Switch. Helaas maakt het spel dit niet altijd waar, het spel heeft hier namelijk moeite mee als er veel op het scherm gebeurd.

Digital Foundry heeft ook nog een uitgebreide video gemaakt waarin ze een paar zaken die hierboven zijn besproken, belichten. Ben je nog aan het twijfelen of je Crysis 3 Remastered moet aanschaffen? Dan is de onderstaande video perfect voor jou! Kijk je mee?

Crysis 2 en 3 Remastered komen later dit jaar uit voor de Nintendo Switch. Ga jij hem halen?