Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Spacebase Startopia krijgt release datum

De managment sim komt later dit jaar naar de Switch

Het heeft even geduurd, maar de Switch versie Starbase Startopia heeft eindelijk een release datum gekregen. De game is op andere platformen al even uit, en komt nu dus op 24 september naar de Switch. Dat hebben Kalypso Media en Realmforge Studios bekend gemaakt.

In Spacebase Startopia beheer jij een enorm Ruimtestation, met als doel dit om te toveren tot een ruimtelijke utopia. Hiervoor zul jij al je managment skills moeten inzetten, want er moeten dagelijks diverse keuzes worden gemaakt. Onder het toeziend oog van de boordcomputer probeer je dit natuurlijk zo goed mogelijk te doen, maar pas op, want de beruchte ruimte piraten zullen er alles aan doen om jou het leven zuur te maken! Benieuwd naar hoe dit eruit ziet? Hieronder kun je een trailer bekijken van eerder dit jaar.