Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Eerste officiële gameplay beelden Life is Strange: True Colors

Life is Strange: True Colors
De beelden geven een kijkje in de muziekwinkel van Haven Springs.

Eerder deze week werd Life is Strange: True Colors uitgesteld. De game staat momenteel nog steeds gepland voor dit jaar, maar een release datum van 10 september ging de Switch versie niet halen. Misschien om de pijn even te verzachten hebben Square Enix en Deck Nine gisteren de eerste officiële gameplay video online gezet. Het laat 13 minuten aan gameplay zien, waarin de Haven Springs’ Record Store verkend wordt. De video kun je hieronder bekijken.

In Life is Strange: True Colors speel je als Alex Chen, die al een lange tijd haar “vloek” onderdrukt. Ze kan sterke emoties van andere “zien” en deze eventueel zelf beleven, absorberen of aanpassen. Wanneer haar broer omkomt in een vreemd ongeluk kan Alex haar gave niet langer onderdrukken en zal ze haar krachten moeten gebruiken om de waarheid te vinden. Welke donkere geheimen liggen er begraven in dit kleine stadje?