Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Launch trailer viert release Greak: Memories of Azur

Twee broers, één zus en één bestemming.

Greak: Memories of Azur is vanaf vandaag beschikbaar voor de Nintendo Switch. Om dit te vieren hebben Team17 en Navegante Entertainment een launch trailer online gezet, waarin de beste kanten van de game nog even belicht worden. De trailer kun je hieronder bekijken.

Het verhaal van deze game speelt zich af in Azur, een land dat aangevallen wordt door dodelijke vijanden die de Urlags genoemd worden. Jij speelt twee broers en een zus die proberen het land te ontvluchten. Je wisselt hierbij telkens tussen personages, waarbij Greak behendigheid brengt, Adara krachtige magie gebruikt en Raydel een zeer goede vechter is. Kun jij deze drie in veiligheid brengen?