Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Preview van geremixte soundtrack Danganronpa Decadence Collector’s Edition nu te beluisteren

Danganronpa Decadence Keyart
Beluister hier alvast de preview van een aantal remixen die te vinden zijn in de gelimiteerde editie!

Aankomende 3 december zal de Danganronpa-trilogie op de Nintendo Switch verschijnen. Naast de normale editie zal er ook een Collector’s Edition verschijnen. Deze speciale gelimiteerde opgave komt met een hoop extraatjes, waaronder een geremixte soundtrack. De preview van deze tien liedjes heeft Spike Chunsoft alvast online gezet!

Danganronpa 1, 2, en V3 zijn een point-and-click visual novels waarin jij en je klasgenoten geforceerd worden om deel te nemen aan een dodelijk spel. Al snel zullen je klasgenoten vermoord worden en de enige manier om te overleven is om de moordenaar te vinden. Dat zul je doen in de klassendebatten. De vierde game in de bundel, Danganronpa S: Ultimate Summer Camp, is wat rustiger waar alle personages uit de franchise op een relaxte vakantie zijn. Hier zitten dus ook personages in van de spin-off Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls.