Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[DN Praat] GTA Remastered Trilogy naar de Nintendo Switch? Praat mee!

In DN praat is niet de redactie aan het woord, maar ben jij dat!

Als er een één serie is die nooit echt de klik met Nintendo-platformen heeft weten te vinden dan is dat GTA wel. De Grand Theft Auto-serie is weliswaar razend populair, Nintendo-fans moeten de serie grotendeels missen. Het is zelfs al meer dan tien jaar geleden dat er een GTA-titel op een Nintendo-platform verscheen, namelijk Grand Theft Auto: Chinatown Wars voor de Nintendo DS. Als we de nieuwste geruchten echter mogen geloven dan komt er een GTA Remastered Trilogy naar de Nintendo Switch. Te mooi om waar te zijn of gaat het dan toch gebeuren? Dat horen we graag van jou in de nieuwste DN Praat!

Waar komt het gerucht vandaan?

Het gamesmedium Kotaku beweert de komst van de trilogie te hebben vernomen van drie verschillende betrouwbare bronnen. De trilogie bevat Grand Theft Auto 3, Vice City en San Andreas en zou op meerdere platformen verschijnen, waaronder de Nintendo Switch. De drie titels zouden worden ontwikkeld met Unreal Engine en moeten een mix van oude en nieuwe graphics bevatten. Een van de bronnen beschreef de graphics volgens Kotaku als een “sterk gemodde versie” van een van de PlayStation 2-versies. 

Wat denk jij? Onzin of niet? Brand hieronder los met jouw reactie(s)!